Contact & bezoek

Contact & bezoek

ANNO Stadsmuseum Zwolle is gehuisvest aan de Melkmarkt 41, in het monumentale Drostenhuis en de naastgelegen nieuwbouw. 

Adres
ANNO Stadsmuseum Zwolle
Melkmarkt 41
8011MB Zwolle

Contact
T: 0383030269
@: info@anno.nl

Statutaire naam: Stichting Allemaal Zwolle
KVK: 70015082
BTW: NL858104295B01

Openingstijden en kosten
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zondag: 10:00-17:00 uur

Gesloten op:

Eerste kerstdag: 25 december 2023
Tweede kerstdag: 26 december 2023
Oudjaarsdag: 31 december 2023
Nieuwjaarsdag: 1 januari 2024

Het nieuwbouwgedeelte van museum ANNO is gratis toegankelijk. Het Drostenhuis is alleen toegankelijk met een toegangsticket. Je kan vooraf een ticket reserveren via het ticketsysteem of een ticket kopen aan onze balie.

Toegangstickets Drostenhuis
Ticket regulier      € 7,50
Ticket jeugd <18   € 5,50

Vriendenloterij
Museum ANNO is aangesloten bij de Vriendenloterij. Dus ben jij deelnemer van de Vriendenloterij, dan kun je met jouw VIP-kaart altijd gratis bij ons naar binnen.

Vereniging Rembrandt
Museum ANNO is aangesloten bij de Rembrandtkaart. Leden van de Vereniging Rembrandt kunnen museum ANNO gratis bezoeken met hun Rembrandtkaart.

CJP
ANNO Stadsmuseum Zwolle is aangemeld bij CJP, hierom mogen CJP-pas houders voor €5,50 het Drostenhuis bezoeken.

Museumkaart
Op dit moment zit museum ANNO middenin de toelating voor de Museumkaart. Als de Museumkaart gebruikt kan worden in het museum, vermelden we dat op deze pagina.

Archief
Wil je archiefstukken inzien? Maak dan eerst online een afspraak. Collectie Overijssel brengt het archiefstuk dan naar museum ANNO. In één van onze stilteruimtes kun jij het archiefstuk vervolgens bestuderen. De archiefstukken zijn niet standaard in het museum aanwezig. Dat komt omdat ze onder bepaalde omstandigheden bewaard moeten worden, zodat de kwaliteit van de stukken goed blijft.

ANNO Café
Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke Zwolse lunch. Of wat denk je van een ANNO koffie met gebak van de Stadsbakker? Bekijk de menukaart van het ANNO Café voor het complete aanbod.

Zaalverhuur en arrangementen
ANNO heeft verschillende locaties die geschikt zijn voor zowel kleinere als grotere evenementen. Denk aan de monumentale Drostenkeuken, de historische binnentuin, het ANNO Café of de Blokzijlkamer. We kijken graag samen met jou welke locaties het meest geschikt zijn en welke inrichting het beste bij jouw wensen past. Want we willen je natuurlijk graag de beste ervaring bieden. Daarnaast adviseren wij jou graag over de horecamogelijkheden en andere arrangementen bij het museum in de maak.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar reserveringen@anno.nl

Toegankelijkheid museum ANNO