Vrijheidsverhalen nu ook live

ANNO voor de eerste keer live

Onze allereerste expositie Vrijheidsverhalen van Zwollenaren loopt nog steeds t/m 19 december 2020, maar in deze tijd is het niet voor iedereen mogelijk om langs te komen. Daarom brengt ANNO de vrijheidsverhalen naar jou toe. Het online archief met vrijheidsverhalen blijft groeien! Verschillende Zwollenaren delen met jou hun ervaring over vrijheid. Zij vertellen wat vrij zijn of juist niet vrij kunnen zijn voor hen (heeft) betekend.

Naast al deze geschreven verhalen zijn nu ook de eerste vrijheidsverhalen te beluisteren. Voor ons is dit de allereerste keer dat we dit uitproberen. Het allereerste begin is altijd even spannend, maar wij leren snel en zijn enthousiast dat we nu ook de eerste vrijheidsverhalen live met jou kunnen delen. Wij zenden de livestreams uit vanaf onze woonkamers, thuis of aan de Sassenstraat, en jij ontvangt de verhalen bij jou thuis. Zo blijven wij de verbinding met jou zoeken in deze tijd waar we afstand van elkaar moeten houden.

Onze livestreamsessies zijn, zoals het woord al zegt, live te volgen tijdens het moment van uitzenden. Dit geeft jou de unieke mogelijkheid om direct vragen te stellen of te reageren. Kun je nu niet live meekijken? Niet getreurd: de livestreamsessies zijn altijd later terug te kijken op onze website of via onze Facebookpagina. 

Blijf op de hoogte van onze aankomende livestreamsessies door de agenda op onze website in de gaten te houden of door ons te volgen via social media. Ben jij inmiddels benieuwd geworden naar onze eerste live vrijheidsverhalen? Bekijk ze dan hier.

Het vrijheidsverhaal van Jeanne Diele – Staal (1938)

Het vrijheidsverhaal van Soorien (1986)

Wil je naar aanleiding van het vrijheidsverhaal van Jeanne of Soorien reageren? Stuur ons een bericht.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.