Vacature Medewerker Productie en Publiek (20 uur)

Je hand ergens voor omdraaien? Nooit! Jij bent van alle markten thuis, geen verzoek is te gek. Verhuizen bij een vriend? Geen probleem. Broodjes smeren in het verzorgingshuis op de hoek? Jij bent erbij! Van het in elkaar draaien van een IKEA kast, tot het ontvangen van gasten, bakken van taarten, regelen van een vakantie, coördineren van feestjes, jij bent een duizendpoot. Niets is jou te gek. Energie heb je te over, maar ook focus en een scherpe blik. Nog voordat er iets aan gevraagd wordt, ben jij al bezig.

Museum ANNO is op zoek naar jou!

Wij hebben ‘handjes’ nodig op de vloer. Iemand die er blij van wordt om zich druk te maken. Die zin heeft in een diversiteit aan werkzaamheden en die stressbestendig kan werken in een drukke omgeving. Hoe jouw dag eruit kan zien?

Je start om half 9 in een meeting met de Coördinator Publiekszaken, er is vanavond een diner voor 30 personen waar jij helpt om het eten uit te serveren en de glazen vol te houden. Dan open je om 10 uur het museum met de Meemaker (vrijwilliger) van die dag. Je zorgt ervoor dat de luiken open zijn en dat het museum klaar is voor bezoek. Dan ga je om half 11 in bespreking met twee artiesten die een tuinsessie houden, je inventariseert wat er nodig is voor de techniek en spreekt af wanneer en hoe laat de repetities plaatsvinden. Na de meeting leg je direct alles vast in ons boekingssyteem en stem je met Communicatie af welke informatie er nodig is voor de promotie. Na de lunch help je even in de keuken met de afwas. Dan neem je de tijd om wat mails te beantwoorden, voordat je helpt met het klaarzetten van het diner van die avond. Om 8 uur zijn ze klaar en zwaai je de laatste gasten uit. Nog even de afwas doen en dan voldaan naar huis. Op naar een nieuwe dag!

Wij zoeken ter ondersteuning van ons museum een:

Medewerker Productie en Publiek voor 20 uur per week.

Je voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunende werkzaamheden bij de organisatie en uitwerking van de programmering van ANNO;
 • Ondersteunende werkzaamheden bij de uitvoering van publieksgerichte activiteiten van ANNO;
 • De dagelijkse ondersteuning van de Programmeur en Coördinator Publiekszaken met allerlei voorkomende praktische werkzaamheden;

Jij:

 • Wordt enthousiast van het organiseren en soepel laten verlopen van publieksactiviteiten en -evenementen in een museale setting;
 • Hebt een afgeronde mbo+-/hbo-opleiding;
 • Bent flexibel, ondernemend en initiatiefrijk;
 • Kunt goed werken in teamverband en ondersteunend aan de Programmeur en de Coördinator Publiekszaken;
 • Kunt snel schakelen en prioriteiten stellen;
 • Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Woont bij voorkeur in (de buurt van) Zwolle of omstreken;
 • Bent beschikbaar tijdens schoolvakanties, in de avonden en weekenden.

Wij bieden jou:

Een bruisende werkplek middenin de stad in een creatieve werkomgeving met een getalenteerd team;

Een tijdelijk contract voor een jaar met mogelijk verlenging.

Marktconform salaris op basis van de Museum CAO, schaal 6 of 7 (op basis van ervaring).

 

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie (schriftelijk of in een andere vorm) en cv uiterlijk 30 november 2022 op via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je meer informatie over deze vacature? Stuur dan een mail naar info@anno.nl ovv Medewerker Productie en Publiek.

Over Stichting Allemaal Zwolle:

Stichting Allemaal Zwolle wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Zwolle met al haar aanwezige verschillen.

Museum ANNO is een stadsmuseum aan de Melkmarkt in Zwolle, in het monumentale Drostenhuis en de naastgelegen nieuwbouw. ANNO is een plek met, voor en door de stad. Bij ANNO kun je de verhalen van Zwolle en sporen van het verleden meemaken en ‘mee maken’. De verhalen over Zwolle worden op een eigentijdse en aansprekende manier gepresenteerd: door een verhalenavond, een escaperoom, een schervenworkshop, een theatervoorstelling of pop-up expositie bijvoorbeeld. Musueum ANNO is zowel binnen als buiten de muren actief. Het gebouw aan de Melkmarkt vormt de basis, de stad is de experimentele ruimte.

Museum ANNO is een initiatief van drie partners: Collectie Overijssel, Team Erfgoed van de Gemeente Zwolle en Stichting Allemaal Zwolle. ANNO bestaat uit het museale Drostenhuis, uit het Archief (Collectie Overijssel), het Lab voor archeologie, bouwhistorie en monumentenzorg (Team Erfgoed), het Lokaal voor de educatie, de Verdieping voor tijdelijke exposities en ANNO Café, met onze prachtige binnentuin.

Stichting Allemaal Zwolle zorgt er als projectorganisatie voor de publieksprogrammering. De Stichting bestaat uit dertien medewerkers in verschillende functies. De Programmeur ontwikkelt, samen met de stad, vernieuwende activiteiten om diverse perspectieven op het verhaal van Zwolle podium te bieden. ANNO wil er zijn voor alle Zwollenaren. Dat betekent dat het aanbod zeer uiteenlopend is qua inhoud en doelgroep.