Vacature: Medewerker Bediening

Beschrijving
In het stadscentrum van Zwolle vind je vanaf 12 mei 2022 ANNO. Een plek waar alle verhalen over de stad samenkomen. Bezoekers kunnen bij jou als Medewerker Bediening terecht voor een hapje en een drankje. Daarbij vertel je met liefde wat er nog meer te doen is in Zwolle. Je zoekt verbinding met je gasten en brengt service met een glimlach tot leven.

De vacature Medewerker Bediening bij ANNO in Zwolle daagt je uit om:
Gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet zomaar een Medewerker Bediening, jij levert een kop koffie met uitgaanstip on the side. Je vertelt gasten waar ze mooie dingen kunnen beleven. Waar ze heerlijk kunnen eten en waar ze hun bezoek tot een memorabele beleving kunnen maken. Met een glimlach beantwoord je vragen en zorg je voor de allerbeste service. Dit doe je als servicegerichte Medewerker Bediening succesvol door:

  • de daghoreca en zaalverhuur op rolletjes te laten verlopen. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen. Jij coördineert en regelt alle voorkomende horecawerkzaamheden. Daarbij werk je zelf natuurlijk net zo hard mee als de rest. Je bereidt eten en drinken, ruimt af en maakt schoon.
  • de administratie netjes bij te houden. Ook de ARBO, HACCP en werkmethodieken houd je bij. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de juiste werkwijze op het gebied van deze richtlijnen.
  • service te verlenen met een glimlach. Jij geeft indien nodig extra aandacht aan de ontvangst en begeleiding van gasten en zorgt voor een zorgeloos bezoek. Krijg je verbeterpunten aangereikt? Dan acteer je daar zelfstandig op.

De ideale Medewerker Bediening brengt mee:

  • een servicegerichte werkhouding. Jij serveert niet alleen eten en drinken, jij geeft ook tips om een bezoek aan Zwolle tot een geweldige herinnering te maken.
  • aantoonbare horeca-ervaring, de functie van Medewerker Horeca is jou bekend. Je werkt nu bijvoorbeeld in een theater, culturele instelling of bed and breakfast.
  • een ondernemend, planmatig en stressbestendig karakter.
  • een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.
  • je bent fulltime beschikbaar op wisselende tijden en woont in Zwolle of directe omgeving

Deze vacature Medewerker Bediening bij ANNO biedt (o.a.):

  • een bruto maandsalaris tussen € 2000 en € 2700 bij een fulltime werkweek.
  • de ruimte om de functie en de horeca samen met de coördinator publiekszaken verder vorm te geven.

Museum ANNO in Zwolle: jouw nieuwe werkplek?
Midden in de binnenstad van Zwolle vind je vanaf 12 mei 2022 ANNO. Op de Melkmarkt komen alle verhalen over Zwolle hier samen. Jij bereikt je werkplek het makkelijkst lopend of per fiets. Natuurlijk is het stadscentrum ook uitstekend per bus te bereiken. Woon je niet in Zwolle, maar kom je bijvoorbeeld vanuit de richting Raalte, Kampen of Meppel? Het treinstation is op loopafstand te vinden.

Je kunt op deze vacature reageren via Finders op Medewerker Bediening Zwolle – ANNO (finders.nl)