Vacature Horeca Medewerker

In jouw vriendengroep ben jij altijd degene die iedereen uitnodigt voor een heerlijk diner waarbij jij alles tot in de puntjes verzorgt. Heeft er iemand vragen over de ingrediënten? Jij staat al klaar om alles toe te lichten. Van nature heb je interesse in verschillende smaken, of het nou koffie is, wijn of dat ene bijzondere desembrood. Nieuwe horeca in de stad? Jij staat bij de opening klaar om alles te testen. En natuurlijk houd jij van oldschool service, zoals het hoort.

De vacature Medewerker Bediening bij ANNO in Zwolle daagt je uit om:

Gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet zomaar een Medewerker Horeca, jij levert een kop koffie met uitgaanstip on the side. Je vertelt gasten waar ze mooie dingen kunnen beleven. Waar ze heerlijk kunnen eten en waar ze hun bezoek tot een memorabele beleving kunnen maken. Met een glimlach beantwoord je vragen en zorg je voor de allerbeste service.

Jouw dag kan er als volgt uitzien

Je dag start met het ontvangen van een levering die je direct even opruimt waar het hoort. Dan is het tijd om vast koffie voor een groep van 12 klaar te zetten, zij zijn over een uur klaar met hun vergadering. Tussendoor maak je twee cappuccino’s met heerlijke appeltaart voor museumbezoekers. Als de lunch aanbreekt is het aanpoten, je hebt een groep van zes en een aantal tweetjes. Geen probleem, samen met je collega houd je het hoofd koel en stomen jullie door. Na de lunch is het tijd om op te ruimen, afwas te doen en je voor te bereiden op de borrel van half 5.

Na een volle dag zet je tevreden het alarm erop, morgen weer!

 • De daghoreca en zaalverhuur op rolletjes te laten verlopen. Collega’s kunnen bij jou terecht met vragen. Jij coördineert en regelt alle voorkomende horecawerkzaamheden. Daarbij werk je zelf natuurlijk net zo hard mee als de rest. Je bereidt eten en drinken, ruimt af en maakt schoon.
 • De administratie netjes bij te houden. Ook de ARBO, HACCP en werkmethodieken houd je bij. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de juiste werkwijze op het gebied van deze richtlijnen.
 • Service te verlenen met een glimlach. Jij geeft indien nodig extra aandacht aan de ontvangst en begeleiding van gasten en zorgt voor een zorgeloos bezoek. Krijg je verbeterpunten aangereikt? Dan acteer je daar zelfstandig op.

De ideale Medewerker Bediening brengt mee

 • Organisatorisch talent: de daghoreca en zaalverhuur laat jij op rolletjes lopen. Jij coördineert en regelt alle voorkomende horecawerkzaamheden. Daarbij werk je zelf natuurlijk net zo hard mee als de rest.
 • De administratie netjes bij te houden. Ook de ARBO, HACCP en werkmethodieken houd je bij.
 • Jij geeft extra aandacht aan de ontvangst en begeleiding van gasten en zorgt voor een zorgeloos bezoek.
 • Een servicegerichte werkhouding. Jij serveert niet alleen eten en drinken, jij geeft ook tips om een bezoek aan Zwolle tot een geweldige herinnering te maken.
 • Een ondernemend, zelfstandig en stressbestendig karakter.
 • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.
 • Je bent beschikbaar op wisselende tijden en woont in Zwolle of directe omgeving

Deze vacature Medewerker Bediening bij ANNO biedt (o.a.)

 • Een salaris tussen € 11 en € 12 per uur.
 • De ruimte om de functie en de horeca samen met de coördinator publiekszaken verder vorm te geven.

Museum ANNO in Zwolle: jouw nieuwe werkplek?

Midden in de binnenstad van Zwolle vind je Museum ANNO. Op de Melkmarkt komen alle verhalen over Zwolle hier samen. Jij bereikt je werkplek het makkelijkst lopend of per fiets. Natuurlijk is het stadscentrum ook uitstekend per bus te bereiken. Woon je niet in Zwolle, maar kom je bijvoorbeeld vanuit de richting Raalte, Kampen of Meppel? Het treinstation is op loopafstand te vinden.