Vacature: Facilitair Medewerker

Beschrijving
In het stadscentrum van Zwolle vind je vanaf begin 2022 ANNO. Een plek waar alle verhalen over de stad samenkomen. ANNO is een initiatief van Stichting Allemaal Zwolle, Collectie Overijssel en de afdeling Erfgoed van de gemeente Zwolle. In ANNO worden alle erfgoedcollecties van Zwolle bij elkaar gebracht en gepresenteerd aan het publiek; een uniek concept in Nederland. In ANNO staan het interactief beleven (‘meemaken’) en het bijdragen aan het toegankelijk maken (‘mee maken’) van de geschiedenis van Zwolle centraal. Op 12 mei 2022 opent ANNO zijn deuren aan de Melkmarkt, in het monumentale Drostenhuis en de naastgelegen nieuwbouw. De voorbereidingen van deze gebouwen zijn momenteel in volle gang.

Ben jij degene die straks medeverantwoordelijk is voor de beste bezoekersbeleving? Met jouw kennis van facilitaire zaken zorg jij ervoor dat de medewerkers en de museumbezoekers niets tekort komen.

De vacature Facilitair Medewerker bij ANNO in Zwolle daagt je uit om:
Met jouw inzet ANNO tot een succes te maken door de dagelijkse zaken op rolletjes te laten lopen. Je krijgt de ruimte om bij dit nieuwe museum jouw werkzaamheden naar eigen hand te zetten. Dankzij je kennis en ervaring uit het verleden heb jij alles in huis om ANNO met beide handen aan te grijpen. Je hebt daarnaast kennis van:
– Beheerderstaken / Conciërge taken zoals kleine reparaties en pandonderhoud
– Bevordering en waarborgen van de algehele veiligheid;
– Onderhoud van ruimten en apparatuur en het klaarzetten hiervan;
– Interne en externe leveranciers;
– Voorraadbeheer, kantoorbeheer, afvalbeleid.

Deze vacature Facilitaire Medewerker bij ANNO biedt (o.a.):
– Een bruto maandsalaris tussen € 2000,- en € 2400,- bij een fulltime werkweek.
– Op basis van 16 uur per week
– Per direct de mogelijkheid tot werken van 4 dagen met 4 uur per dag

Museum ANNO in Zwolle: jouw nieuwe werkplek?
Jij bereikt je werkplek het makkelijkst lopend of per fiets. Natuurlijk is het stadscentrum ook uitstekend per bus te bereiken. Woon je niet in Zwolle, maar kom je bijvoorbeeld vanuit de richting Raalte, Kampen of Meppel? Het treinstation is op loopafstand te vinden.

Je kunt op deze vacature reageren t/m 28 maart 2022 door je motivatie en CV te mailen naar info@anno.nl. De eerste sollicitatiegesprekken worden gehouden in de week van 4 t/m 8 april 2022.