Terugblik vlog: Wie is Thomas?

Vlogserie: Wie is Thomas?

‘Wie is Thomas?’ is de grote vraag die centraal stond in de zoektocht van Thomas. In een 8-delige vlogserie ging Zwollenaar Thomas op onderzoek uit naar het verhaal van Thomas a Kempis. Wie was deze man, wat was zijn impact en mogen we hem met recht de grootste influencer uit Zwolle noemen? Deze serie ging van start op zondag 25 juli en werd wekelijks uitgezonden via onze kanalen.

Heb jij de zoektocht van Thomas gevolgd en weet jij nu beter wie Thomas a Kempis was? Laat het ons weten door een bericht te sturen naar info@anno.nl. Of wil jij deze hele serie nog een keer terugzien? Kijk dan snel hieronder verder of abonneer je op ons YouTube-kanaal. 

Aflevering 1/8 | Wie is Thomas?
In deze eerste aflevering gaat Thomas uit Zwolle op zoek naar Thomas. Hij wil meer te weten komen over zijn naamgenoot Thomas (a Kempis) die 550 jaar geleden ook in deze prachtige Hanzestad Zwolle leefde. Wie was deze man eigenlijk? En wat weten de Zwollenaren op dit moment nog over hem te vertellen? Thomas zoekt het voor je uit.

Aflevering 2/8 | Wie is Thomas?
In deze tweede aflevering gaat Thomas uit Zwolle op zoek naar Thomas. Hij wil meer te weten komen over zijn naamgenoot Thomas (a Kempis) die 550 jaar geleden ook in deze prachtige Hanzestad Zwolle leefde. Wie was deze man eigenlijk? Thomas zoekt het voor je uit tijdens een bezoek aan Historisch Centrum Overijssel.

Aflevering 3/8 | Wie is Thomas?
In deze derde aflevering gaat Thomas uit Zwolle op zoek naar Thomas. Hij wil meer te weten komen over zijn naamgenoot Thomas (a Kempis) die 550 jaar geleden ook in deze prachtige Hanzestad Zwolle leefde. Kunnen we Thomas a Kempis een influencer noemen? Voor een antwoord op die vraag neemt Thomas je mee naar Amsterdam, naar Naci Yilmaz van Onfluence.

Aflevering 4/8 | Wie is Thomas?
Thomas gaat op bezoek bij Bert Pierik, bij Begraafplaats Bergklooster en loopt letterlijk in de voetsporen van Thomas a Kempis.

Aflevering 5/8 | Wie is Thomas?
Thomas gaat in gesprek met Mink de Vries en leert meer over de uitspraken van Thomas a Kempis.

Aflevering 6/8 | Wie is Thomas?

Thomas reist af naar Deventer om een bezoek te brengen aan het Geert Groote Huis.

Aflevering 7/8 | Wie is Thomas?

Thomas kruipt in deze aflevering in de huid van Thomas a Kempis.

Aflevering 8/8 | Wie is Thomas?

Thomas blikt in deze laatste aflevering terug op zijn zoektocht naar Thomas a Kempis.