Wie is Thomas?

Audioroute: Wie is Thomas?

”Wie is Thomas?” is een avontuurlijke audioroute waarbij je al lopend en luisterend in het verhaal van de grootste influencer uit Zwolle duikt. Een influencer waarvan iedereen de naam kent, maar bijna niemand weet hoe invloedrijk hij precies is (geweest). Laat je meenemen in het verhaal van Thomas a Kempis tijdens deze wandeling van 40 minuten (2,2 kilometer) door de binnenstad van Zwolle. Ontdek meer over zijn leven in het klooster en de wijsheden die hij over het leven schreef die tot op de dag van vandaag nog gelezen, doordacht en herdrukt worden.

Boek jouw ticket voor 4,99 via deze website. Om deze audiotour te lopen maak je gebruik van de app Voice Map op je eigen mobiele telefoon. Wil je weten hoe dit precies werkt? Lees dan hier de instructies. Tip: gebruik een koptelefoon tijdens het wandelen van deze tour voor de beste ervaring. 

Het meest bekende boekwerk dat aan Thomas a Kempis wordt toegeschreven, is Imitiatione Christi (De navolging van Christus). Dit boek staat bekend als een van de meest vertaalde en meest gedrukte boeken ter wereld. Het gaat dan ook al eeuwen de wereld over en daardoor kunnen we Thomas een oprechte influencer noemen, van toen en nu!

Deze audioutour is ontwikkeld in 2021 ter nagedachtenis aan het overlijden van Thomas a Kempis 550 jaar geleden. ANNO vertelt zijn persoonlijke verhaal en nodigt jou uit om mee op ontdekkingstocht te gaan om antwoord te krijgen op die ene vraag: wie is Thomas? Wandel nu door de Zwolse binnenstad en ontdek al luisterend zijn verhaal via de audiotour van ANNO.

Campagne poster Wie is Thomas

Nieuws