Wie is Thomas?

Wie is Thomas?

Hier start jouw zoektocht naar Thomas a Kempis. Wie is deze man, wat is zijn impact en mogen we hem met recht de grootste influencer uit Zwolle noemen? Ontdek het zelf en lees snel verder over Thomas op www.wieisthomas.nl.

Vlog 

In een 8-delige videoserie gaat Zwollenaar Thomas op onderzoek uit naar het verhaal van Thomas a Kempis. Deze serie start op zondag 25 juli en gaat wekelijks uitgezonden worden via ons YouTube-kanaal. Dit najaar zal de complete film te zien zijn op RTV Oost.

Audioroute
Wie is Thomas is een avontuurlijke audioroute waarbij bezoekers lopend en luisterend in het verhaal van de grootste influencer uit Zwolle duiken. Een influencer waarvan iedereen de naam kent, maar bijna niemand weet hoe invloedrijk hij precies is (geweest).

Laat je meenemen in het verhaal van Thomas a Kempis tijdens deze wandeling van 40 minuten (2,2 kilometer) door de binnenstad van Zwolle. Ontdek meer over zijn leven in het klooster en de wijsheden die hij over het leven schreef die tot op de dag van vandaag nog gelezen, doordacht en herdrukt worden. Meer weten over de wandelroute? Lees dan hier verder. 

Project: Wie is Thomas?
In Zwolle komt de naam Thomas a Kempis veel voor, maar wie was hij eigenlijk? ANNO, museum in de maak, gaat op zoek naar zijn verhaal en nodigt jou uit om te mee te gaan op ontdekkingstocht langs de verschillende plekken in en om de stad om erachter te komen wie Thomas nu precies was. Je start jouw eigen zoektocht via www.wieisthomas.nl. Een platform dat door ANNO, Museum in de maak, gelanceerd is ter nagedachtenis aan de 550-jarige sterfdag van Thomas.

Nieuws