Expositie

Expositie:

In de expositie ‘Vrijheidsverhalen van Zwollenaren’ staan we stil bij onze vrijheid van toen en nu, maar deze bijzondere tentoonstelling is nog lang niet af. De expositie groeit continu door de nieuwe inzendingen van Zwollenaren en ook jij kunt hieraan bijdragen. 

De expositie ‘Vrijheidsverhalen van Zwollenaren’ is gratis toegankelijk* en wekelijks mee te maken aan de Sassenstraat 11 in Zwolle van 2 september t/m 19 december 2020. Om je bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij coronamaatregelen getroffen op onze locatie.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vrijheidsverhalen van Zwollenaren? Volg ANNO dan op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates of lees hier alvast verder: vrijheidsverhalen. 

Deze expositie wordt gemaakt met, door en voor Zwollenaren. Ook jij kunt hieraan bijdragen. Heb jij een vrijheidsverhaal? Deel het met ons door langs te komen aan de Sassenstraat 11 of laat hieronder jouw vrijheidsverhaal achter!

Maak mee

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 

Alle inzendingen -vrijheidsverhalen met voorwerpen- en herinneringen worden gewaardeerd: van oorlogsherinneringen tot hedendaagse verhalen rondom vrijheid. Na inzending bekijken we of we jouw vrijheidsverhaal en het voorwerp gaan opnemen in de expositie.