Onna ontdekt Zwolle

Onna ontdekt Zwolle

’t Zwolse Prentenboek, hét boek waarmee we het Zwolse erfgoed spelenderwijs doorgeven aan de allerkleinsten. Samen met jonge Zwolse ouders is dit prentenboek vormgegeven door middel van kleinschalige, interactieve themasessies. Het boekje is nu te verkrijgen bij het Zwolse Balletjeshuis (Grote Kerkplein 13) en Engel Winkelcafé (Sassenstraat 11) in Zwolle.

Wandel je mee?

”Hoi, ik ben Onna. Ik woon in het Drostenhuis aan de Melkmarkt in Zwolle. Hier komt ANNO, een museum in de maak over jouw stad, Zwolle. Mijn huis wordt nu verbouwd, maar straks vind je er een heleboel mooie verhalen over Zwolle. Voordat het zover is, heb ik Anne-Minke (die bij het museum werkt) gevraagd alvast wat verhalen te vertellen. Anne-Minke neemt je mee door de binnenstad van Zwolle en vertelt je meer over de plekjes in het centrum, zodat jij samen met een volwassene jouw stad kunt ontdekken. In Zwolle zijn veel mooie plekjes, ook bij jou in de buurt. Je ontdekt ze als je naar buiten gaat. Wandel je mee?”

Ga jij met Anne-Minke mee op ontdekkingstocht door de binnenstad van Zwolle? Haal dan jouw Onna-wandelkaart gratis op bij het Zwolse Balletjeshuis (Grote Kerkplein 13) of Engel Winkelcafé (Sassenstraat 11) in Zwolle.

Deze wandelroute is 850 meter lang en duurt ongeveer 1,5 uur met het beluisteren van de audiofragmenten en het uitvoeren van de opdrachtjes. Het eerste deel van de audiofragmenten richt zich op de allerkleinste luisteraars (onze indicatie is groep 1 tot en met 3), maar wil je daarna nog meer weten over deze locatie? Blijf dan vooral nog even luisteren naar het hele verhaal dat ook leuk is voor de wat oudere kinderen (groep 4 tot en met 8) en eigenlijk iedereen die meewandelt (van 0 tot en met 99+ jaar).

Videoboodschap

Word vriend van Onna

Wil jij dat we je op de hoogte brengen van tips van Onna? Word hieronder dan gratis vriend van Onna!

Nieuws