Kinderen in het museum

WOOW, dit is voor jou!

Hé onderzoeker! Kom jij het museum ontdekken? Speciaal voor kinderen heeft ANNO Stadsmuseum Zwolle activiteiten met het WOOW logo. Zie jij de blauwe ster ergens in het museum? Dan is dat een teken dat hier iets te doen is. Trek de kastjes open, til de deksel van de kist, rol de lade uit of wat dan ook, want WOOW is er speciaal voor jou (je ouders mogen natuurlijk ook meedoen).

WhatsApp Image 2023-04-26 at 17.20.34
WhatsApp Image 2023-06-13 at 11.30.55

Bingo! jij bent welkom bij ons

Natuurlijk snappen we dat je lekker zelf wilt rondlopen en alles wilt zien. En we begrijpen ook heel goed dat je dat het liefste met een spelletje doet. Daarom kun je in het museum het hele jaar door onze museumbingo spelen. Kun jij alles vinden dat op de bingokaart staat? Ben jij een echte speurneus die alle hoekjes en gaatjes leert kennen? Dan ga jij deze bingokaart zeker weten vol maken.

Kom je meemaken?

Elke vakantie kun je bij ANNO Stadsmuseum Zwolle komen genieten van de leukste activiteiten. In de ontdekhoek ga je zelf aan de slag met opdrachten die gaan over archeologie, bouwhistorie of gewoon de geschiedenis van Zwolle. En bij ‘Op bezoek bij de archeoloog’ leer je meer over het werk van archeologen en wat zij zoal in Zwolle doen. Er zijn wisselende workshops (zoals het schrijven met een echte ganzenveer of het maken van je eigen oorlogsvlag) én we maken soms theaterstukken die zich afspelen in het museum. Oh en we hebben een superleuke escape game die je kunt komen spelen met een volwassene. Benieuwd wat er binnenkort te doen is? Bekijk hier onze agenda.