MeeMaken

MeeMaken

MeeMaken museum ANNO

ANNO is een museum in de maak dat gemaakt wordt met, voor en door Zwollenaren. Dat noemen we MeeMaken; we staan open voor iedereen die een steentje bij wil dragen aan ons museum in de maak. Dat kan bijvoorbeeld als chauffeur van De Zwolse Verhalenbus, verhalenschrijver, gastheer/gastvrouw, rondleider of fotograaf. Ook kun je MeeMaken door je eigen archeologische vondst in te brengen in de collectie en deze – samen met een van onze archeologen – te determineren.

Onna ontdekt Zwolle – ’t Zwolse Prentenboek is een mooi voorbeeld van een MeeMaakproject. Met hulp van onze MeeMakers kwam dit prentenboek voor Zwolse kinderen van 0 t/m 6 jaar tot stand. Onze MeeMakers dachten mee over de verhaallijn, gaven feedback op de illustraties en droegen ideeën aan voor de lancering van het boek. Een van onze MeeMakers bedacht de naam van het hoofdpersonage: Onna.

Ook MeeMaken?
We zijn doorlopend op zoek naar MeeMakers die mee willen bouwen aan het museum in de maak. Wil jij als MeeMaker bij ANNO aan de slag? Bekijk dan onze vacatures of stuur een mail naar info@anno.nl