Herfstvakantie audioroute Onna ontdekt Zwolle

Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

Ga op ontdekkingstocht met Onna door de binnenstad van Zwolle! Haal gratis jouw wandelkaart op bij het Zwolse Balletjeshuis (Grote Kerkplein 13) of Engel Winkelcafé (Grote Markt 3) in Zwolle.

”Hoi, ik ben Onna. Ik woon in het Drostenhuis aan de Melkmarkt in Zwolle. Hier komt ANNO, een museum in de maak over jouw stad, Zwolle. Mijn huis wordt nu verbouwd, maar straks vind je er een heleboel mooie verhalen over Zwolle. Voordat het zover is, heb ik Anne-Minke (die bij het museum werkt) gevraagd alvast wat verhalen te vertellen. Anne-Minke neemt je mee door de binnenstad van Zwolle en vertelt je meer over de plekjes in het centrum, zodat jij samen met een volwassene jouw stad kunt ontdekken. In Zwolle zijn veel mooie plekjes, ook bij jou in de buurt. Je ontdekt ze als je naar buiten gaat. Wandel je mee?”

Deze wandelroute is 850 meter lang en duurt ongeveer 1,5 uur met het beluisteren van de audiofragmenten en het uitvoeren van de opdrachtjes. Het eerste deel van de audiofragmenten richt zich op de allerkleinste luisteraars (onze indicatie is groep 1 tot en met 3), maar wil je daarna nog meer weten over de locatie? Blijf dan vooral nog even luisteren naar het hele verhaal dat ook leuk is voor de wat oudere kinderen (groep 4 tot en met 8) en eigenlijk iedereen die meewandelt (van 0 tot en met 99+ jaar).

Deze audioroute is een aanvulling op ’t Zwolse Prentenboek – Onna ontdekt Zwolle. Meer weten over dit project? Lees dan hier verder.