Hanze Escape

Hanze escape

Verbind jij de Hanze in de 21ste eeuw?

Zonder Hanzeverbond, geen bewijs! De Hanze staat op losse schroeven in Zwolle, want het ondertekende verbond is verdwenen uit het Stadsmuseum.

Connect the dots en vind het verbond!

Reserveer direct

Boek nu jouw tijdslot en speel deze spannende Escape. Start in ANNO Stadsmusem Zwolle en laat je meevoeren door het centrum van Zwolle. Vind jij het verbond?

 

 

Het Hanzeverbond is verdwenen en van de dief ontbreekt elk spoor. Betekent dit dat Zwolle ineens geen Hanzestad meer is? In deze spannende tocht die je voert langs verschillende bekende Zwolse locaties, gaan jij en je onderzoeksteam op zoek naar het verdwenen document.

Herstel de eer van Zwolle en breng het verbond terug!

Geschikt vanaf 12+

De Hanze escape is voor avonturiers, onderzoekers en speurneuzen die op een speelse manier meer over het Hanze verleden van Zwolle te weten willen komen.

Je gaat er met je team op uit en komt langs historische plaatsen die van belang zijn geweest in de Hanzetijd. Onderweg los je het mysterie van het verdwenen Hanzeverbond op.

Het spannendste spel van Zwolle!

Doe mee met je vriendengroep, personeelsfeest in Zwolle, familiefeest of gewoon samen. De Hanze Escape is puzzelen voor iedereen!