Zomerworkshops voor kinderen

Deze zomer zijn er allerlei leuke workshops voor kinderen bij museum ANNO! De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Onder begeleiding van een ouder, opa of oma, of iemand anders die je kan helpen, kan je vanaf 4 jaar al meedoen met Vouw je gebouw, de Speurtocht en Spelletjes van toen! De workshop die ANNO aanbiedt in de zomer zijn:

Illustratieworkshop

Vouw je gebouw

Wandeling

Spelletjes van toen

Beerput

Data en tijden
Op de woensdagen starten de workshops om 14:00 uur en op de zondagen om 11:00 uur. De workshops duren ongeveer anderhalf uur.
De data van de workshops vind je op de pagina van elke workshop.

Aanmelden
Aanmelden voor de workshops kan via info@anno.nl. Je hoeft niet te betalen voor de workshops. Vergeten aan te melden? Je kunt altijd vragen of er nog plek is. Vol = vol, maar als er ruimte is kan je ook op de dag zelf nog meedoen!

Winactie
Wil jij kans maken op een leuke prijs? Haal dan een stempelkaart op bij de balie van het museum. Heb jij vier keer meegedaan met een workshop deze zomer? Laat dan je ingevulde stempelkaart achter bij de baliemedewerker en zet jouw gegevens (telefoonnummer en e-mailadres) op jouw stempelkaart. Dan maak je kans dat wij met onze Verhalenbus in jouw wijk langskomen in de herfstvakantie!! Hoe leuk is dat; ANNO bij jou in de straat! We nemen in de eerste week na de zomervakantie contact met je op als jij bent uitgekozen. Als je niks hoort, hebben we helaas een ander kind blij gemaakt met deze actie.