ANNO speelt Open Kaart!

ANNO slaat de handen ineen met cultureel Zwolle

ANNO is open en we spelen Open Kaart! Dit doen we samen met cultureel Zwolle waaronder: Academiehuis Grote Kerk, de Stad Verbeeldt, Filmtheater Fraterhuis, Hedon, Herman Brood Experience, Museum de Fundatie, Stadkamer, Zwolle Unlimited | Zwolle Nu en Zwolse theaters.

Met Open Kaart heeft cultureel Zwolle de handen ineengeslagen en presenteren wij een divers en gevarieerd zomeraanbod. Sinds 1 juni is cultureel Zwolle weer open en op Open Kaart wordt het programma op een innovatieve manier ontsloten. Verwondering, verrassing, associatief en innovatief: cultureel Zwolle draait weer op volle toeren.

Met Open Kaart laten we je op een andere manier kijken naar cultureel Zwolle: struin door het aanbod aan de hand van beelden, scharrel je favoriete programma’s bij elkaar of maak kennis met nieuwe vormen van cultuur. Op Open Kaart vind je de krenten uit de pap van het culturele zomeraanbod van Zwolle, met film, muziek, kinderactiviteiten, exposities en meer. De klassieke concerten in Academiehuis Grote Kerk, de premières die in Filmtheater Fraterhuis vertoond en in de nazomer de activiteiten van ANNO en Zwolle Unlimited.

Meer weten? Kijk dan op de website van Zwolle Open Kaart