ANNO gaat live met Vrijheidsverhalen

ANNO zoekt meer verhalen over vrijheid van 14 april tot 5 mei
Op 14 april is het 76 jaar geleden dat Zwolle is bevrijd. Op deze dag staan we samen met de Zwollenaren stil bij onze vrijheid. Daarom gaat ANNO live met zijn vrijheidsverhalen op woensdag 14 april 2021 om 19.00 uur in samenwerking met RTV Focus Zwolle. Tijdens deze livestream presenteren we de Vrijheidsverhalen van Zwollenaren. Dit is tegelijk het startsein voor het ophalen van nieuwe vrijheidsverhalen van 14 april tot 5 mei, want we raken immers nooit uitgepraat over vrijheid. We zetten onze nieuwe Zwolse Verhalenbus, volledig coronaproof, in om actief vrijheidsverhalen op te halen bij jou, je buurman of iedere andere Zwollenaar die zijn of haar verhaal met ons wil delen. Ben je benieuwd naar wat we nog meer gaan doen in het kader van Vrijheid 75 + 1? Neem dan een kijkje op deze pagina. 

Livestream op 14 april 2021 vanaf 19.00 uur via RTV Focus Zwolle
In deze livestream luisteren we onder andere naar de verschillende Vrijheidsverhalen van Zwollenaren, kijken we naar de herdenking van de twee jonge Canadese soldaten Alexander Serediak en Thomas Llewellyn, lopen we door de stad met de stadsgids om de indrukwekkende Vrijheidsverhalen van vroeger te ontdekken en luisteren we naar het vrijheidsgedicht dat speciaal is geschreven voor ANNO door de Zwolse stadsdichter Sarah Lucassen.

Volg de livestream vanuit huis op woensdagavond 14 april vanaf 19.00 uur via de kanalen van RTV Focus Zwolle of op onze website.