Zwolse popronde

Op 3 november is ANNO Stadsmuseum Zwolle weer podium voor de Popronde! Ook dit jaar mogen we drie talenten van 3fm verwelkomen.

ANNE – ANNE – 19:30 – 20:00 uur

Met haar melancholische sound op frisse producties geeft ANNE (Anne van den Broek ’02) je toegang tot een plek waar haar angsten en littekens zich bevinden. Zo voelt het voor de luisteraar als een openhartig gesprek. Ze mixt hierin Nederlandse Pop met invloeden uit elektronische Hip-Hop, Trap en Drum & Bass. Live performed ze dit met band.

TOMAS FERDINAND – 20:30 – 21:10 uur

Tomas groeide op in Den Haag, op 27-jarige leeftijd verhuisde hij naar Berlijn om een ​​carrière in de muziek na te streven. Binnen de kortste keren vond hij een groep medewerkers en schreef hij liedjes die de ruimte tussen indie en pop bewandelen. Zijn komende EP ‘Weakdays’ (Prod. JAMES CHATBURN) zal in april 2023 verschijnen onder indie label St. Vladimir in Berlijn.

LAURA SJIN – 21:30 – 22:15 uur

Laura Sjin geeft je Nederlandstalige liedjes – zelfgemaakt en lief, met een eigenwijs randje. Ze werd afgelopen jaar gedraaid door 3FM en speelde live in de 3FM Ochtendshow. Meerdere tracks werden geplaatst in Spotify lijsten NMF NL, Made in NL en ze stond op de cover van indiepunt.nl. In 2021 bracht ze een EP uit geproduceerd door Benny Sings.