Tuinsessies bij ANNO

Museum ANNO organiseert tuinsessies

De komende vier zondagen organiseert Museum ANNO tuinsessies met heerlijke muziek van singer-songwriters aangevuld met Zwolse Verhalen. Deze zondag 12 juni trappen we gelijk ‘’internationaal’’ af met de Canadese singer-songwriter Ken Stead.

Ken Stead, Canadese singer-songwriter, kan met zijn heldere en tegelijkertijd rauwe stem als geen ander een gevoelsmatig geheel creëren van een zaal gevuld met mensen. Zijn stijl laat zich het best omschrijven als akoestisch Roots/Rock, waarbij hij rustige zang afwisselt met energiekere ruwere zang en bijhorend gitaarspel. Alles helder en tot in de laatste noot afgewerkt. Al zijn nummers zijn door hemzelf geschreven, met het doel vanuit verschillende gevoelens eenheid te creëren met zijn luisteraars. Het ene nummer heeft meer soul, het andere nummer is meer akoestisch of juist energieke rock.

Kortom, dat belooft een mooie zondag te worden en het wordt nog mooi weer ook! Wil jij er 12 juni bij zijn? De tuinsessies zijn gratis toegankelijk, starten om 14:00 uur en duren tot 16:30 uur. Je kunt de tuin van Museum ANNO bereiken via de Melkmarkt (hoofdingang museum) of via de tuin aan de Voorstraat.