EXTRA: Paniek in het Drostenhuis – 12:30

WEGENS SUCCES BIJGEBOEKT. Dit zijn echt de allerlaatste plaatsen voor deze unieke voorstelling in het historische Drostenhuis.

Voor deze speciale extra voorstellingen kun je reserveren via telefoon: 038-303 02 69 of mail naar: info@anno.nl. Geef naam, e-mailadres en telefoonnummer door en je bent zeker van een plekje. Wees er snel bij want alles verkoopt snel uit!

Lees over het theater in de Stentor.

Wat een pech! Juist nu het belangrijkste diner van het jaar plaatsvindt in het Drostenhuis, is iedereen die in de keuken werkt ziek. En dat terwijl er zoveel te doen is. Wie poetst nu het zilverwerk en wie schilt de aardappels? De keukenmeid van het Drostenhuis is in rep en roer. Alle belangrijke gasten die straks door de grote mooie voordeur binnenkomen, verwachten een heerlijk avondmaal.

Om de keukenmeid te helpen heeft meester Everhardt Podt hulp ingeschakeld, alle gasten van dit interactieve theaterspel, helpen mee om dit diner tot een succes te maken. Totdat… Het pronkstuk van de avond blijkt te ontbreken. Nu het hele personeel ziek is en verder iedereen bezig is met voorbereiden van het diner, blijft er niemand meer over om dit te regelen. Ten einde raad offert Everhardt zichzelf op om het in orde te maken, maar dat gaat natuurlijk niet zonder problemen….