ANNO Tuinsessies: Secret Rendezvous & Noa Lauryn

Deze zomer kun je weer volop genieten van allerlei heerlijke muziek in de sfeervolle tuin van ANNO, Stadsmuseum Zwolle. Elke zondag staat er weer een uniek programma op de planning.

En deze zondag kun je maar liefst van 2 bands genieten!

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw. Ze worden geïnspireerd door 80’s en 90’s legends zoals Prince en Janet Jackson, maar ook hedendaagse artiesten zoals Lizzo en Frank Ocean.
Tot nu zijn hun singles al gedraaid door KCRW, Pharrell op Beats 1, BBC1Xtra, 3FM, Radio 2 en Sublime.

Het album “For Real” kreeg lovende recensies in o.a Oor, hun songs worden regelmatig gefeatured in tv-shows zoals Love Island (Australia) en The Rookie : Feds (VS) en de cover versie van At Your Best (You Are Love) heeft inmiddels meer dan 3 miljoen streams. Live spelen ze met full band en hebben ze al getoured in Nederland, Engeland, Belgie en Frankrijk. In februari 2023 werd hun single Feels So Good (Don’t It) genomineerd voor Best Song bij de Sublime Awards.

 

De onmiskenbare groove en krachtige vocalen vormen de kern van Noa Lauryn’s future soul geluid. Haar pakkende Soul melodieën en persoonlijke teksten in combinatie met de Jazz muzikanten uit haar band zorgen voor een energieke live show. Het resultaat varieert van smooth R&B tot funky Soul met een feel-good vibe en een attitude die doet denken aan artiesten zoals Anderson .Paak, Mahalia en Lianne la Havas.

Noa Lauryn, geboren en getogen in Amsterdam, is de dochter van bassist Manuel Hugas (Liquid Spirits). Ze groeide op met D’Angelo en N.E.R.D. in de auto en bracht in 2020 voor het eerst eigen muziek uit. Noa kreeg airplay op o.a. NPO Radio2 en Sublime en werd lovend besproken in de LINDA, op Dansende Beren (BE) en door 3voor12. In 2021 draaide ze mee in de Popronde en in 2022 tourde ze door Nederland en Duitsland om haar tweede EP ‘Remember Summer’ te promoten (een collab met rapper Benjamin Fro). In 2022 trad ze o.a. op in het RADAR-programma in de Melkweg. In maart 2023 bracht ze haar debuutalbum ‘coin collection’ uit, met features van Candy Dulfer, Kay Slice en meer. In mei is haar meest recente single “Ringing with Love” uitgekomen. Op dit moment werkt ze aan nieuwe muziek, met o.a. DAVIES, Bertholet, Flo Naegeli (DE) en Johnny Biner.